Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Kirkkonummelaiset ansaitsevat hyvinvointikeskuksen – ei pahoinvointikeskusta

Kirkkonummelaiset ansaitsevat uuden hyvinvointikeskuksen. Me kaikki valtuutetut olemme saaneet tilaisuuden nähdä, miten heikossa kunnossa nykyinen terveyskeskus on. Siellä eivät voi hyvin potilaat eivätkä työntekijät.

Rakennetussa ympäristössä itsessään on jo voimaa. Hyvin suunniteltu ja rakennettu terveyskeskus saa sekä potilaat että työntekijät voimaan paremmin. Hyvinvoivat potilaat parantuvat ja kotiutuvat nopeammin, ja tuovat näin kunnalle arvokkaita säästöjä. Työntekijät taas työskentelevät terveessä ympäristössä tehokkaammin, ja modernista hyvinvointikeskuksesta muotoutuu helposti kunnalle kilpailuvaltti uusien ammattilaisten rekrytoimisessa.

Jokinniityn hyvinvointikeskuksen yhteyteen voidaan myös suunnitella tuetun asumisen palveluita ja aikaisemmin hajautetut toiminnot voidaan keskittää yhden katon alle.

Vanha rakennus on tullut elinkaarensa päähän ja nykyinen terveyskeskus on täysin korjauskelvottomassa kunnossa. Jatkoviivytteleminen on samalla saattanut kuntalaiset aivan uudenlaiseen epävarmuuden tilaan terveyspalveluiden suhteen. Uuden hyvinvointikeskuksen elinkaari olisi ainakin 50 vuotta – nykyisen ei taas enää päivääkään.

Kuntalaistemme hyvinvointi pitäisi olla meille luottamushenkilöinä prioriteetti numero yksi. Meidän tehtävämme on luoda vakautta ja parantaa jokaisen kirkkonummelaisen elämää. Jokainen kuntalaisemme ja työntekijämme ansaitsee uudet, terveet ja modernit tilat, johon heidän ei tarvitse pelätä mennä asioimaan tai tekemään töitä.

Mikä on siis lopputulema? Haluammeko rakentaa uuden hyvinvointikeskuksen vai pitää vanhan ja muuttaa sen pahoinvointikeskukseksi käytännössä samaan hintaan?

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit