Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Kun kuulin ensimmäistä kertaa viime sunnuntaina, kuinka monta ääntä olin saanut kuntavaaleissa, olin täysin hämmästynyt. Vaalikampanjoinnin aikana käymieni keskustelujen perusteella osasin arvata, että lopullinen vaalitulos voisi olla hyvä. En kuitenkaan olisi ikimaailmoissa ajatellut oman lopullisen äänimääräni olevan näin korkea. 

Oma vaalimenestykseni ei mielestäni ole kuitenkaan sunnuntain kuntavaalien suurin saavutus, vaan pikemminkin haluaisin kiinnittää huomion Kirkkonummen vihreiden tekemän yhteisen vaalityön mahdollistamaan vahvaan tulokseen. Mursimme kotikyläni Veikkolan vaalipiirissä kokoomuksen vuosikymmeniä kestäneen valta-aseman, mikä on jo itsessään aivan uskomaton tulos. Kirkkonummi säilyi myös heti Helsingin, Espoon ja Jyväskylän jälkeen Suomen neljänneksi vihreimpänä kuntana. 

Totuus on, että kampanjoidessa mikään ei ole yhtä tärkeää kuin ehdokkaita tukeva verkosto. Kukaan ei pysty tekemään hyvää vaalitulostaan yksin, ja siksi haluan itse myös kiittää Kirkkonummen vihreiden aktiiveja, jotka auttoivat minua kampanjoinnin jokaisella metrillä. Erityisen kiitoksen ansaitsevat puheenjohtajamme Saara Huhmarniemi ja vaalitiimimme jäsenet Krista Petäjärvi, Sanni Jäppinen sekä Reetta Hyvärinen ja omat kampanjatyöntekijäni Osku sekä Tiina. 

Kukaan ehdokas ei olisi kuitenkaan mitään ilman teitä — äänestäjiä — ja siksi haluankin kiittää teitä kaikista niistä mahtavista keskusteluista, joita olen teidän kanssanne saanut käydä. Olen edelleen äärimmäisen liikuttunut siitä, että 746 kirkkonummelaista halusivat antaa ainoan äänensä minulle ja samalla luottivat minuun heidän asiansa ajajana. 

Olen edelleen äärimmäisen liikuttunut siitä, että 746 kirkkonummelaista halusivat antaa ainoan äänensä minulle ja samalla luottivat minuun heidän asiansa ajajana.

Seuraavasta valtuustokaudesta ei tule helppoa, ja monet mullistukset esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä kuntatalouden saralla tulevat vaatimaan valtuutetuilta jatkuvaa tarkkaavaisuutta kuntalaistemme hyvinvoinnin varmistamiseksi. Olen itse sitoutunut olemaan koko kylämme asialla tänään ja tulevaisuudessa, ja toivon todella, että luottamushenkilökollegani puolueesta riippumatta ovat kanssani samoilla linjoilla. 

Hyvää kesää ja lähestyvää juhannusta!

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit