Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Olen 27-vuotias viestintäalan yrittäjä, hyvinvointialue- sekä kunnanvaltuutettu ja toiminnan mies, joka päätti lähteä ehdolle eduskuntavaaleissa, koska nykyinen poliittinen ilmastomme keskittyy riitelyyn eikä yhteisen hyvinvoinnin rakentamiseen. Kansainvälinen epävakaus, ilmastonmuutos ja kasvava valtionvelka luovat Suomen tulevaisuuden kannalta myrskyolosuhteet, minkälaisia emme ole nähneet ennen. Meidän on tehtävä tulevina vuosina kipeitäkin ratkaisuja, jotta voimme kohdata huomispäivän haasteet turvallisesti ja pitää kaikkien suomalaisten hyvinvoinnista huolta.


Koulutus ja työkokemus

Koulutukseltani olen historian kandidaatti ja viimeistelen tällä hetkellä maisterintutkintoani taloushistoriasta perehtyen 90-luvun talouspolitiikkaan. Opintojeni aikana olen tehnyt pitkän sivuaineen taloustieteestä ja olen myös opiskellut kauppatieteitä Aalto-yliopistossa, jossa minulla on myös opinto-oikeus. Valmistuin ylioppilaaksi Ressun lukiosta Helsingistä vuonna 2015.


Yrittäjänä ja taloustieteeseen erikoistuneena historian asiantuntijana tiedän hyvin, mitkä sekä ympäristölliset että taloudelliset kestävyyshaasteet kohtaavat maatamme lähitulevaisuudessa. Ongelmien tiedostamisen lisäksi minulla on myös ratkaisuja tulevaisuutemme turvallisuutta uhkaaviin suuriin kysymyksiin, ja haluaisinkin eduskunnassa olla turvaamassa hyvinvointivaltiomme tulevaisuutta muun muassa uudistamalla sosiaaliturva-, verotus- ja koulutusjärjestelmäämme kannustavampaan suuntaan.


Poliittiset luottamustehtävät
Olen aikaansaava poliitikko, joka on toiminut hyvinvointialue- ja kuntapolitiikassa yhteensä viisi vuotta. Toimin nyt ensimmäistä kautta aluevaltuutettuna Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja toista kautta kunnanvaltuutettuna Kirkkonummella. Olen viimeisen viiden vuoden ajan toiminut väsymättömästi länsiuusmaalaisten ja kirkkonummelaisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Valtuustotyöni lisäksi toimin sekä alue- että kunnanhallituksen jäsenenä, Kirkkonummen elinkeinojaoston varapuheenjohtajana ja Suomen nuorimpana kunnanvaltuustoryhmän puheenjohtajana.

 

Alueellisten ja kunnallisten luottamustehtävien lisäksi olen toiminut aktiivisesti erilaisissa yrityselämän ja sote-alan yhdistystehtävissä. Olen tällä hetkellä muun muassa Kirkkonummen Yrittäjien hallituksen jäsen ja Uudenmaan Yrittäjien elinkeinopoliittisen työryhmän jäsen. Yhdistystehtävissä olen viime vuosina toiminut esimerkiksi nuorten hyvinvointia tukevan yhdistyksen konsulttina ja ollut kotikunnassani perustamassa tuhansia ukrainalaisia pakolaisia auttanutta
järjestöä. Puolueessani toimin taas puoluevaltuuskunnan varsinaisena jäsenenä.

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit