Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Työni tähän asti

Poliitikko on vain niin hyvä, kuinka tarkkaan hän pitää kiinni lupauksistaan. Lue alta, mitä olen onnistunut saavuttamaan menneen kuuden vuoden luottamushenkilötyöni aikana. Kaiken kaikkiaan tekemäni työ on tuottanut tulosta ja puhuu puolestaan.

Lupasin palauttaa vallan avaimet kuntalaisten käsiin ja sanoa ei kabinettipolitiikalle
  • Olen tehnyt periksiantamattomasti töitä avoimemman kuntademokratian eteen ja ollut itse kaikkien päätösten yhteydessä kuntalaisten tavoitettavissa. Kontaktoimiseni helpottamiseksi olen avannut puhelinpalvelun, jonka kautta paikalliset asukkaat voivat keskustella kanssani päätöksenteosta ja toiminnasta.
  • Jätin Kirkkonummen kunnanvaltuustossa aloitteen Sano ei korruptiolle-kampanjaan liittymisestä, jonka tavoitteena oli ehkäistä rakenteellista korruptiota ja kähmintää.
Lupasin, että Veikkolan meluaita toteutuu valtuustokaudellani
  • Olin mukana lobbaamassa valtiolta useiden miljoonien rahoitusta aidan rakentamiseksi ja tapasin aiheen tiimoilta liikenneministeri Anne Bernerin kaksi kertaa
  • Veikkolan meluaiadan ensimmäinen vaihe valmistui vuoden 2020 syksyllä, ja moottoritien eteläisellä puolella on nyt kuusi metriä korkea aita
  • Pohjoispuolelle rakennetiin väliaikainen 1,5 metriä korkea rengasmelua ehkäiseä rakenne, joka ei kuitenkaan ole riittävä. Jätinkin Kirkkonummen kunnanvaltuustossa vuoden 2020 lokakuussa valtuustoaloitteen meluaidan rakentamisesta myös Perälänjärven puolelle välittömästi. Esittelin puutteellista meluaitarakennetta ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkoselle vuoden 2021 marraskuussa.
Lupasin puolustaa opetus- ja sivistyspalveluita
  • Esitin lukiokoulutuksen ja ammattikoulun oppimateriaalien muuttamista maksuttomaksi kotikunnassani Kirkkonummella. Toisen asteen maksuttoma materiaalit tulivat Kirkkonummella vuonna 2021 osana oppivelvollisuuden laajentamista.
  • Olen vastustanut koulutukseen ja sivistyspalveluihin kohdistuvia leikkauksia koko valtuustourani ajan, ja olenkin ollut varmistamassa, ettei merkittäviä leikkauksia ole tehty. Olen myös puolustanut koti- ja kouluyhdistyksiemme mahdollisuuksia toimia.
Lupasin taata lapsille turvallisen koulutien estämällä kotikylääni Veikkolaan suunnitellun rekkarallin toteutumisen
  • Rekkaralli ja Ristinummen maanjättöpaikka eivät ole toteutuneet. Maanjättökuopan kohtalosta tehtiin toinen kielteinen lautakuntapäätös vuoden 2021 lokakuussa. Päätöksestä ei ole valitettu eteenpäin.
  • Olen voimakkaasti vastustanut Veikkolanpuro II-asemakaava-alueen liikenteen ohjaamista Puukontien kautta, jotta nykyisen asuinalueen läpi ei ohjautuisi kohtuuttomia liikennevirtoja. Ratkaisuksi ongelmaan olen esittänyt, että koko alue muutettaisiin puistokatuvaltaiseksi.
Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit