Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Poliitikko on vain niin hyvä, kuinka tarkkaan hän pitää kiinni lupauksistaan. Lue alta, mitä olen onnistunut saavuttamaan menneen kuuden vuoden luottamushenkilötyöni aikana. Kaiken kaikkiaan tekemäni työ on tuottanut tulosta ja puhuu puolestaan. Voit tutustua alla, mitä olen saanut aikaan, ja miten hyvin vaalilupaukseni ovat toteutuneet. 

Klikkaa tutustuaksesi esimerkkeihin työstäni tähän mennessä

Vaalilupaukseni aikaisemmissa vaaleissa

Lupasin sanoa ei kabinettipolitiikalle ja vastustaa veronkorotuksia
 • Olen tehnyt periksiantamattomasti töitä avoimemman kuntademokratian eteen ja ollut itse kaikkien päätösten yhteydessä kuntalaisten tavoitettavissa. Kontaktoimiseni helpottamiseksi olen avannut puhelinpalvelun, jonka kautta paikalliset asukkaat voivat keskustella kanssani päätöksenteosta ja toiminnasta.
 • Kirkkonummen kunta liittyi aloitteeistani mukaan Sano ei korruptiolle-kampanjaan liittymisestä, jonka tavoitteena oli ehkäistä rakenteellista korruptiota ja kähmintää.
 • Olen äänestänyt Kirkkonummen kunnanvaltuustossa kaikkia veronkorotuksia vastaan viimeisen valtuustokauden aikana
Lupasin tehdä töitä puhtaan ja rauhallisen lähiluonnon puolesta
 • Veikkolan toteutettiin aloitteestani meluaidan ensimmäinen vaihe valmistui vuoden 2020 syksyllä, ja moottoritien eteläisellä puolella on nyt kuusi metriä korkea aita vuosikymmenien odotuksen jälkeen.
 • Pohjoispuolelle rakennetiin väliaikainen 1,5 metriä korkea rengasmelua ehkäisevä rakenne, joka ei kuitenkaan ole riittävä. Jätinkin Kirkkonummen kunnanvaltuustossa vuoden 2020 lokakuussa valtuustoaloitteen meluaidan rakentamisesta myös Perälänjärven puolelle välittömästi. Esittelin puutteellista meluaitarakennetta ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkoselle vuoden 2021 marraskuussa ja ministeri Ohisalolle vuoden 2023 tammikuussa.
Lupasin puolustaa kaksikielisiä lähisote-palveluitamme
 • Taistelen nyt ja jatkossa terveysasemiemme puolesta, ja tulen pitämään huolta, että paikallisia terveyskeskuksiamme Espoossa ja Kirkkonummella ei suljeta.
 • Neuvottelin yhdessä Vihreiden budjettineuvottelijoiden kanssa 100 000 euron määrärahan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen budjettiin kaksikielisten sote-palveluidemme kehittämiseksi.
 • Olen tehnyt aktiivisesti töitä nuorten mielenterveyspalveluiden parantamiseksi mm. nostamalla niitä esiin hyvinvointialueen strategiassa.
Lupasin ajaa vammaisten ja vanhusten asiaa
 • Olen vastustanut hyvin voimakkaasti Espoo-vetoista vpl- ja shl-kuljetusten kulkukeskusmallia, ja olen ollut mukana torppaamassa sen käyttöönottoa sekä Kirkkonummella että Espoossa
 •  Jätin yhdessä aluevaltuustokollegani Anu Rasinsalon kanssa aloitteen seniorineuvolatoiminnan käynnistämisestä. Toimintaa pilotoidaan hyvinvointialueella lähivuosina.
 • Ajan omaishoitajien asiaa, enkä ole hyväksynyt ehdotuksia leikata heidän palkkioitaan.
Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit