Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Varaa oheisen kalenterin avulla oma ilmainen 20 minuuttia kestävä kuntalaiskonsultaatiosi. Konsultaation aikana voit jutella minulle ihan mistä vain, mitä sinulla on Kirkkonummen asioihin liittyen sydämelläsi. Pyrin keskustelumme jälkeen viemään asiaasi eteenpäin ja palaan sen tiimoilta sinulle, jos tarve vaatii. Teen konsultaatioita puhelimitse ja Whatsapp- sekä Facebook Messenger-sovellusten kautta riippuen siitä, mikä sinulle parhaiten käy. Ole rohkeasti yhteydessä, jotta voimme yhdessä tehdä Kirkkonummesta paremman paikan meille kaikille!

Linkki kuntalaiskonsultaation GDPR-tietosuojaselosteeseen: https://markusmyllyniemi.fi/kuntalaiskonsultaatio-rekisteri-ja-tietosuojaseloste/

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit