Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Syväjärven uimarannan kunnostus aikaistuu vihreiden aloitteesta

Teimme kunnanvaltuuston maanantaina 12.12. hyväksymässä talousarviossa päätöksen Syväjärven suositun uimapaikan kunnostuksen aikaistamisesta. Kuntalaisten keskuudessa äärimmäisen suositun uimapaikan suunnittelu nytkähti vuodella eteenpäin ja käynnistyy vihreiden aloitteesta jo ensi vuoden alussa. Syväjärven uimapaikan kunnostaminen on ollut vihreiden pitkäaikainen tavoite, ja kunnanvaltuuston kokouksessa tehty päätös tarkoittaa, että varsinaisiin töihin rannan kehittämiseksi päästään jo vuonna 2024. 


Uimarannan käyttäjämäärä on yksi kunnan suurimpia, ja se sijaitseekin vain muutaman kilometrin päässä kuntakeskuksesta.

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit