Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Kirkkonummen Vihreät tavoittelevat eduskuntavaaleissa historiallista tulosta

Huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin on enää alle kolme kuukautta, ja kampanjointi alkaa olla täydessä vauhdissa. Kirkkonummen Vihreät lähtevät vaalikamppailuun mukaan suurella innolla ryhmittyneenä oman ehdokkaansa hyvinvointialue- ja kunnanvaltuutettu sekä yrittäjä Markus Myllyniemen taakse. Lisää pontta kampanjointiin tuo Vihreiden menestys Kirkkonummella niin kunta- kuin aluevaaleissa, mikä on tehnyt kunnasta yhden vihreimmistä koko maassa.


”Kirkkonummen Vihreiden tavoite kevään eduskuntavaaleissa on saada läpi kuntamme historian ensimmäinen vihreä kansanedustaja Arkadianmäelle. Tiedämme, että tämä tulee vaatimaan kovaa työtä, mutta meillä on täysi luotto Markukseen, joka tulee suoriutumaan tästä haasteesta meidän tukemme avulla”, toteaa paikallisjärjestön uusi puheenjohtaja Ronja Karkinen.

 

Eduskuntavaalikampanjassaan Markus Myllyniemi on profiloitunut erityisesti vihreän sekä kestävän talouden ja yrittäjyyden puolestapuhujana. ”Yksinyrittäjänä tiedän hyvin, millaisia haasteita pienet ja keskisuuret yritykset kohtaavat nykyisessä taloudellisessa ilmastossa. Meidän on tehtävä kaikkemme, jotta pk-yrittäjien menestyksen edellytyksistä pidetään huolta”, toteaa Myllyniemi ja jatkaa: ”Samalla meidän on uudistettava päättäväisesti kansantaloutemme rakenteita sekä ympäristöllisesti että taloudellisesti kestävään suuntaan, jotta voimme kohdata huomispäivän haasteet turvallisesti.”

 

Talousteemojen lisäksi Myllyniemelle on tärkeää, että yhteiskuntamme erityisryhmistä eli lapsista, vanhuksista ja vammaisista pidetään erityistä huolta. ”Suomessa on valtava hyvinvointivelka sekä koronan että nykyisen taloudellisen tilanteen seurauksena. Meidän on panostettava koulutukseen ja sosiaali- sekä terveyspalveluihin, jotta pahoinvoinnin kierre saadaan aidosti pysäytettyä”, tiivistää Myllyniemi.

 

Myllyniemi uumoilee vaalikamppailua kiivaaksi ja uskoo, että kirkkonummelaisten ehdokkaiden välillä tullaan näkemään kova kisa. Hän kuitenkin näkee itsellään yhden etulyöntiaseman muihin ehdokkaisiin verrattuna: ”Uskon aidosti paikallisuuteen ja jos tulisin valituksi eduskuntaan, olisin ennen kaikkea kirkkonummelaisten ja espoolaisten edustaja.”

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit