Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Ukrainan sota ja Suomi -keskustelutilaisuus Kirkkonummen kunnantalolla 2.3.

Tervetuloa mukaan kiinnostavaan ja kovatasoiseen Ukrainan 🇺🇦 sota ja 🇫🇮 Suomi -keskustelutilaisuuteen Kirkkonummen kunnantalolla!


Vaalikampanjani loppukiri käynnistyy torstaina 2. maaliskuuta klo 18 alkaen. Keskusteluillassa mukana ovat lisäkseni toimittaja Kari Lumikero, Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö ja näyttelijä sekä laulaja Eija Ahvo.


Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sitä ennen kahvi- ja sormisyötävätarjoilu. Kirkkonummi-saliin järjestetään myös kimppakyytikuljetus Veikkolasta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan oheisella lomakkeella: https://forms.gle/tYEnHkmPtzWbkuBX8

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit