Vihreä alue- ja kunnanvaltuutettu Kirkkonummelta

Osallistuva budjetointi toteutuu Kirkkonummella Vihreiden aloitteesta

Vihreän valtuustoryhmä aloitteeseen osallistuvan budjetoinnin käyttöön ottamisesta annettiin positiivinen vastaus 6.3. pidetyssä Kirkkonummen kunnanvaltuuston kokouksessa. Aloitteen hyväksymisen myötä kuntalaiset saavat jatkossa päättää tietyn jyvitetyn summan käytöstä omalla asuinalueellaan, kun osallistuvan budjetoinnin malli otetaan käyttöön.

 

Muissa kunnissa osallistavan budjetoinnin kautta on toteutettu muun muassa kirsikkapuisto ja luistelurata. Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Markus Myllyniemi kiittää viranhaltijoita asian viemisestä toteutukseen asti. Hän korostaa myös, että osallistuvan budjetoinnin kohdistamisessa tulee ottaa huomioon Kirkkonummen eri alueilta ja taustoista tulevien kuntalaisten välinen tasa-arvo. 

Jaa tämä:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit