1703 kertaa kiitos!

Tästä minä pidän huolen

Taataan pääsy sote-palveluihin 7 päivässä veroja korottamatta

Koronan takia yhteiskunnassa on valtavasti hoitovelkaa, jonka takia ihmisten pitää päästä hoitoon nyt eikä huomenna. Kun palvelut siirtyvät uudelle hyvinvointialueelle, meidän tulee pitää huolta siitä, että sote-palveluiden piiriin pääsee seitsemän päivän sisällä.

Pelastetaan paikalliset kaksikieliset sote-peruspalvelumme

Paikalliset sote-peruspalvelut pitää löytyä hyvinvointialueuudistuksen jälkeenkin omasta kylästä, kuten Veikkolasta, Masalasta tai Kirkkonummen keskustasta. Lupaankin pelastaa paikalliset lähipalvelumme ja terveysasemamme sekä -keskuksemme.

Taataan senioreille arvokas vanhuus ja turvallinen asuminen

Jokainen eläkeläinen ansaitsee ikääntyä kodinomaisissa olosuhteissa omalla kotipaikkakunnallaan. Ketään ei saa jättää heitteille tai erottaa omasta perheestään, vaan jokaisesta vanhuksesta tulee pitää huolta tasapuolisesti.

Aluevaaleissa päätetään sinun palveluistasi

23. tammikuuta 2022 pidettävissä aluevaaleissa päätetään, ketkä luottamushenkilöt pääsevät päättämään uusissa aluevaltuustoissa kaikkien Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä. Olen myös itse ehdolla tulevissa aluevaaleissa, koska haluan pitää siitä, että sote-palvelumme pysyvät vielä tulevaisuudessakin laadukkaana ja paikallisena.

Markuksesta sanottua

Kuka olen?

Olen 25-vuotias toisen kauden kunnanvaltuutettu, sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, historian ja talouden opiskelija ja yrittäjä. Intohimojani ovat lenkkeily, eräjormailu ja penkkiurheilu. Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni kohta kaksivuotias bostoninterrieri Minni, joka jaksaa herättää minut jokaiseen aamuun yhtä virkeänä.

Lue lisää ajatuksistani