Moikka! Tiesitkö, että pyrin tämän vuoden eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi? Tulevaisuuden Suomi on nyt, ja siksi uskonkin, että eduskuntaan tarvitaan nuorta, energistä ja uutta verta, joka uskaltaa palauttaa vallan avaimet takaisin tavallisen suomalaisen ihmisen käsiin.

Sen sijaan, että haluaisin ajaa suuryritysten tai lobbareiden etua, kampanjani keskiössä olet juuri sinä. Haluan, että Suomi on tulevaisuudessa paikka, joka on meidän kaikkien yhteinen kotimme ja huomioi jokaisen iästä, sukupuolesta tai asuinpaikasta huolimatta.

Kampanjassani haluan tuoda politiikan ihmisen tasolle enkä vain jäädä tyypillisiin torikojuihin odottamaan, että kanssaihminen tulee minun luokseni. Poliitikon tehtävä on tuoda politiikka lähelle ihmistä tavalla, jonka hän voi ymmärtää.

Tarvitsen tähän kuitenkin Sinun apuasi! Kaikki apu on arvokasta, riippumatta siitä halusitko jakaa esitteitä, auttaa kuvaamisessa tai vaikka keittää kahvia. Yhden ihmisen panos saattaa olla pieni mutta kymmenen yhteenlaskettu voima jo valtava.

Tämä ei ole vain minun kampanjani, vaan tämä on meidän kaikkien kampanjamme!

Tulevaisuuden Suomi – tässä ja nyt!

Jos olet kiinnostunut tukiryhmääni liittymisestä, ota yhteyttä Sini Saarniin sähköpostitse osoitteessa sini.saarni@gmail.com